Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Get Rekt FC snowman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Asp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teigen komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Reistad passt de bal zonder na te denken. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen probeert naar een medespeler te passen. Teigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen passt de bal in één keer door. Daar is Hammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teigen is nu in balbezit. Teigen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - snowman 1:0

17e minuut.
Torgersen is nu in balbezit. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen is nu in balbezit. Nansen schiet op doel. Fagerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Løvås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - snowman 2:0

23e minuut.
Solum geeft een lange en hoge pass. Daar is Fagerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teigen is nu in balbezit. Teigen schiet op doel. Løvås probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Reistad met een sublieme pass. Klungelig pakt Solum de bal. Tronstad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tronstad krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Elvenes met de inworp. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen geeft een lange en hoge pass. Solum bereikt de bal nog maar net als eerste. Solum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Get Rekt FC 58%, snowman 42%.
Get Rekt FC - snowman 2:0

53e minuut.
Skjetne is nu in balbezit. Skjetne geeft de bal voor. Sundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Overvik verovert de bal door een tackle van achteren. Overvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Borg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nansen de bal. Nansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fagerli rent richting de bal. Nansen onderschept slim de pass. Teigen is nu in balbezit. Teigen haalt uit met een fantastische trap. Løvås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - snowman 3:0

72e minuut.
Skjetne bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvenes verovert de bal door een tackle van achteren. Skjetne begaat een overtreding. Elvenes raakt geblesseerd tijdens het duel. Reistad met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Skjetne is nu in balbezit. Reistad verovert de bal door een tackle van achteren. Reistad passt de bal in één keer door. Teigen rent richting de bal. Teigen draait met de bal, schiet en ... Løvås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - snowman 4:0

83e minuut.
Krogh is nu in balbezit. Solvang onderschept slim de pass. Solvang speelt de bal door. Rosnes rent richting de bal. Rosnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - snowman 4:1

88e minuut.
Nansen passt de bal zonder na te denken. Fagerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen verovert de bal door een tackle van achteren. Teigen draait met de bal, schiet en ... Løvås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - snowman 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Get Rekt FC 40%, snowman 60%.
Get Rekt FC - snowman 5:1