Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowman Get Rekt FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Lindhjem is nu in balbezit. Lindhjem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solum met een snelle inworp. Nansen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Seeberg kan de bal niet met de borst controleren. Rosnes verovert de bal door een tackle van achteren. Torgersen is nu in balbezit. Rosnes rent richting de bal. Rosnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Drivenes is nu in balbezit. Straume verovert de bal door een tackle van achteren. Straume met een sublieme pass. Overvik heeft problemen om de bal te vangen. Overvik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gravem kan de bal niet met de borst controleren. Systad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Get Rekt FC 1:0

13e minuut.
Skjetne met een sublieme pass. Daar is Torgersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torgersen passt de bal in één keer door. Rosnes rent richting de bal. Rosnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Get Rekt FC 2:0

18e minuut.
Skotnes met een sublieme pass. Straume rent richting de bal. Straume met een sublieme pass. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Get Rekt FC 3:0

29e minuut.
Systad speelt de bal door. Nansen rent richting de bal. Nansen passt de bal in één keer door. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Straume geeft de bal voor. Seeberg is nu in balbezit. Seeberg passt de bal zonder na te denken. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Get Rekt FC 3:1

42e minuut.
Fredheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fredheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredheim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 47%, Get Rekt FC 53%.
snowman - Get Rekt FC 3:1

51e minuut.
Nansen rent richting de bal. Fredheim is nu in balbezit. Fagerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim onderschept slim de pass. Fredheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reistad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grønlund is nu in balbezit. Grønlund geeft de bal voor. Fredheim springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Torgersen rent richting de bal. Torgersen passt de bal zonder na te denken. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Get Rekt FC 4:1

61e minuut.
Lindhjem probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seeberg met de inworp. Solum is nu in balbezit. Solum geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Skjetne kan de bal niet met de borst controleren. Nansen rent richting de bal. Nansen probeert naar een medespeler te passen. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim draait met de bal, schiet en ... Løvås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Fossheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhjem passt de bal in één keer door. Rosnes is nu in balbezit. Rosnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim is nu in balbezit. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim onderschept slim de pass. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 62%, Get Rekt FC 38%.
snowman - Get Rekt FC 4:1