Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nysted United لنامعمف
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ulset rent richting de bal. Ulset passt de bal in één keer door. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ... Furu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Eik de bal. Eik passt de bal in één keer door. Nordbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset rent richting de bal. Ulset draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kolstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yndestad komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Dvergsdal passt de bal met de wreef. Nordbø rent richting de bal. Yndestad verovert de bal door een tackle van achteren. Eik is nu in balbezit. Eik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kvaløy trapt de bal weg. Dale kopt de bal weg. Yndestad speelt de bal door. Soltvedt rent richting de bal. Soltvedt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - لنامعمف 0:1

13e minuut.
Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen passt de bal met de wreef. Nystad is nu in balbezit. Soltvedt onderschept slim de pass. Soltvedt draait met de bal, schiet en ... Kvaløy bokst de bal weg.

14e minuut.
Åsebø geeft een hoge lob. Yndestad kopt de bal weg. Nordbø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soltvedt is nu in balbezit. Soltvedt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Yndestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset onderschept slim de pass. Ulset passt de bal zonder na te denken. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Nordbø is nu in balbezit. Tømmerås begaat een overtreding. Nordbø is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nordbø neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dvergsdal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Haugen geeft een lange en hoge pass. Skurdal probeert naar een medespeler te passen. Eik heeft problemen om de bal te vangen. Ulset rent richting de bal. Ulset draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Eik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordbø rent richting de bal. Yndestad maakt een afschuwelijke overtreding. Yndestad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Nystad bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik onderschept slim de pass. Eik passt de bal in één keer door. Soltvedt rent richting de bal. Soltvedt draait met de bal, schiet en ... Kvaløy bokst de bal weg.

31e minuut.
Åsebø trapt de bal weg. Ulset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset passt de bal in één keer door. Dvergsdal is nu in balbezit. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Skurdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haugen geeft een lange en hoge pass. Soltvedt kan de bal niet met de borst controleren. Soltvedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - لنامعمف 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 48%, لنامعمف 52%.
Nysted United - لنامعمف 0:2

73e minuut.
Ulset speelt de bal door. Dvergsdal rent richting de bal. Grøndalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Haugen geeft een hoge lob. Thon rent richting de bal. Met opzet legt Digre zijn tegenspeler op de grond. Digre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 56%, لنامعمف 44%.
Nysted United - لنامعمف 0:2