Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لنامعمف Nysted United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Kolstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstad passt de bal in één keer door. Eik speelt de bal door. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Åsebø trapt de bal weg. Ulset met een sublieme pass. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Thon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norland. Norland krijgt een gele kaart. Soltvedt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Soltvedt kan niet meer verder spelen. Mykland komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kolstad rent richting de bal. Ulset verovert de bal door een tackle van achteren. Ulset passt de bal met de wreef. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ... Eliassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kongsvik passt de bal zonder na te denken. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik probeert naar een medespeler te passen. Mykland is nu in balbezit. Mykland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - Nysted United 1:0

36e minuut.
Norland rent richting de bal. Eik rent richting de bal. Eik passt de bal in één keer door. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Norland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulset rent richting de bal. Ulset passt de bal met de wreef. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
لنامعمف - Nysted United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لنامعمف 59%, Nysted United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
لنامعمف - Nysted United 1:1

49e minuut.
Eik passt de bal zonder na te denken. Aaby geeft de bal voor. Kolstad kopt de bal weg. Mykland is nu in balbezit. Mykland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mykland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yndestad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لنامعمف 39%, Nysted United 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
لنامعمف - Nysted United 1:1