Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run Rar Trulte FK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Mork geeft een lange en hoge pass. Røstad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evensen. Røstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vegdal wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ommedal verovert de bal door een tackle van achteren. Ommedal probeert naar een medespeler te passen. Stokstad rent richting de bal. Stokstad haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Albertsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Rar - Trulte FK 1:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Høyem met een harde bal richting middenveld. Solum kopt de bal weg. Røstad is nu in balbezit. Røstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Run Rar - Trulte FK 1:1

32e minuut.
Fagereng met een sublieme pass. Lidal is nu in balbezit. Mork schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mork krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vegdal is nu in balbezit. Evensen speelt de bal door. Klungelig pakt Albertsen de bal. Huseklepp is nu in balbezit. Huseklepp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Løvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Vegdal rent richting de bal. Evensen rent richting de bal. Evensen passt de bal met de wreef. Huseklepp is nu in balbezit. Huseklepp draait met de bal, schiet en ... Løvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Rar - Trulte FK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Rar 56%, Trulte FK 44%.
Run Rar - Trulte FK 2:1

49e minuut.
Huseklepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagereng rent richting de bal. Fagereng passt de bal zonder na te denken. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mork zal de hoekschop nemen. Vegdal heeft problemen om de bal te vangen. Flatebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatebø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Run Rar - Trulte FK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Rar 58%, Trulte FK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Run Rar - Trulte FK 2:2