Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Get Rekt FC Nysted United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl is nu in balbezit. Fredheim verovert de bal door een tackle van achteren. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen rent richting de bal. Nansen geeft een hoge lob. Grønlund is nu in balbezit. Grønlund geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ulset passt de bal zonder na te denken. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - Nysted United 0:1

13e minuut.
Nordbø raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Norland komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Stordal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mæhle met een snelle inworp. Ulset is nu in balbezit. Ulset geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dvergsdal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - Nysted United 0:2

15e minuut.
Grønlund met een sublieme pass. Ulset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset passt de bal in één keer door. Dvergsdal is nu in balbezit. Dvergsdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guldahl speelt de bal door. Ulset rent richting de bal. Reistad is nu in balbezit. Ulset onderschept slim de pass. Ulset schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Nansen is nu in balbezit. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guldahl krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Drivenes is nu in balbezit. Drivenes geeft een lange en hoge pass. Fredheim heeft problemen om de bal te vangen. Nansen is nu in balbezit. Nansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Åsebø trapt de bal weg. Reistad kan de bal niet met de borst controleren. Reistad geeft een hoge lob. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim haalt uit met een fantastische trap. Kvaløy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Get Rekt FC 40%, Nysted United 60%.
Get Rekt FC - Nysted United 0:2

49e minuut.
Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen onderschept slim de pass. Nansen passt de bal in één keer door. Fredheim rent richting de bal. Fredheim schiet op doel. Kvaløy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dale probeert naar een medespeler te passen. Norland heeft problemen om de bal te vangen. Norland passt de bal in één keer door. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Seeberg rent richting de bal. Guldahl rent richting de bal. Guldahl passt de bal met de wreef. Ulset is nu in balbezit. Ulset haalt uit met een fantastische trap. Systad bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Get Rekt FC 53%, Nysted United 47%.
Get Rekt FC - Nysted United 0:2