Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowman لنامعمف
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Haugen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosnes rent richting de bal. Mikkelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes rent richting de bal. Rosnes schiet op doel. Furu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kolstad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Overvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgersen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Digre met een sublieme pass. Skurdal rent richting de bal. Skurdal probeert naar een medespeler te passen. Soltvedt rent richting de bal. Soltvedt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hammer speelt de bal door. Borg is nu in balbezit. Borg geeft een lange en hoge pass. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik haalt uit met een fantastische trap. Løvås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skurdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soltvedt kan de bal niet met de borst controleren. Løvås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Torgersen rent richting de bal. Torgersen haalt uit met een fantastische trap. Grøndalen kopt de bal weg. Torgersen rent richting de bal. Torgersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Skurdal rent richting de bal. Tronstad onderschept slim de pass. Tronstad met een sublieme pass. Soltvedt rent richting de bal. Soltvedt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hammer kopt de bal weg. Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt verovert de bal door een tackle van achteren. Eik is nu in balbezit. Eik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eik verovert de bal door een tackle van achteren. Eik met een sublieme pass. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt haalt uit met een fantastische trap. Løvås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - لنامعمف 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 61%, لنامعمف 39%.
snowman - لنامعمف 0:1

47e minuut.
Tømmerås passt de bal in één keer door. Torgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgersen passt de bal in één keer door. Rosnes rent richting de bal. Rosnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tronstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skjetne komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Torgersen met een sublieme pass. Daar is Mikkelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosnes is nu in balbezit. Rosnes haalt uit met een fantastische trap. Furu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Eik met een sublieme pass. Torgersen rent richting de bal. Torgersen passt de bal met de wreef. Rosnes is nu in balbezit. Rosnes haalt uit met een fantastische trap. Furu bokst de bal weg.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Furu niet meer kan verder spelen. Eliassen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 40%, لنامعمف 60%.
snowman - لنامعمف 0:1