Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run Rar REIAL MADRID
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås speelt de bal door. Vatle is nu in balbezit. Vatle geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Korsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vatle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatle geeft een hoge lob. Molvik kan de bal niet met de borst controleren. Molvik passt de bal zonder na te denken. Sletner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidal onderschept slim de pass. Lidal met een sublieme pass. Stokstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokstad schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Finsrud geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huus met de inworp. Huseklepp is nu in balbezit. Huseklepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Run Rar - REIAL MADRID 1:0

23e minuut.
Bråthen met de inworp. Evensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen passt de bal met de wreef. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Molvik probeert naar een medespeler te passen. Thoresen is nu in balbezit. Kittilsen is nu in balbezit. Kittilsen haalt uit met een fantastische trap. Åkre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Run Rar - REIAL MADRID 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Rar 50%, REIAL MADRID 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Run Rar - REIAL MADRID 1:1

47e minuut.
Omland probeert naar een medespeler te passen. Holmgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmgren geeft de bal voor. Kittilsen probeert de bal met de borst te controleren. Kittilsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmgren onderschept slim de pass. Holmgren geeft een lange en hoge pass. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Omland bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen verovert de bal door een tackle van achteren. Evensen probeert naar een medespeler te passen. Stokstad rent richting de bal. Stokstad draait met de bal, schiet en ... Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Rar 38%, REIAL MADRID 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Run Rar - REIAL MADRID 1:1