Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kvenildveien27 Nysted United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Hamsun de bal. Nordbø rent richting de bal. Nordbø geeft de bal voor. Hamsun geeft een lange en hoge pass. Åsebø heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - Nysted United 1:0

11e minuut.
Kvaale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset verovert de bal door een tackle van achteren. Ulset met een sublieme pass. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Åsebø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liland zal de hoekschop nemen. Heggem rent richting de bal. Heggem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - Nysted United 2:0

26e minuut.
Nystad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege verovert de bal door een tackle van achteren. Ege speelt de bal door. Daar is Heggem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - Nysted United 3:0

31e minuut.
Nordbø geeft een hoge lob. Løland controleert de bal met de borst. Løland geeft een lange en hoge pass. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - Nysted United 3:1

32e minuut.
Ulset is nu in balbezit. Heggem onderschept slim de pass. Hamsun is nu in balbezit. Heggem rent richting de bal. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tangstad rent richting de bal. Tangstad geeft een lange en hoge pass. Nordbø probeert de bal aan de voet te houden. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Åsebø trapt de bal weg. Kvaale kopt de bal weg. Heggem is nu in balbezit. Heggem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aaby is nu in balbezit. Aaby geeft een hoge lob. Tangstad kopt de bal weg. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kvenildveien27 51%, Nysted United 49%.
kvenildveien27 - Nysted United 3:1

50e minuut.
Ulset passt de bal met de wreef. Kvaale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaale passt de bal met de wreef. Hamsun is nu in balbezit. Hamsun haalt uit met een fantastische trap. Kvaløy bokst de bal weg.

54e minuut.
Opdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset passt de bal zonder na te denken. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Løland is nu in balbezit. Dvergsdal onderschept slim de pass. Dvergsdal schiet op doel. Fjelldal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - Nysted United 3:2

60e minuut.
Guldahl met een sublieme pass. Ulset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dvergsdal de bal. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guldahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvaale rent richting de bal. Guldahl onderschept slim de pass. Ulset rent richting de bal. Ulset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kvenildveien27 55%, Nysted United 45%.
kvenildveien27 - Nysted United 3:2