Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nysted United kvenildveien27
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Løland geeft een hoge lob. Inworp. Mæhle met een snelle inworp. Ulset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Liland kopt de bal weg. Daar is Heggem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norland is nu in balbezit. Heggem verovert de bal door een tackle van achteren. Heggem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tangstad rent richting de bal. Tangstad geeft de bal voor. Klungelig pakt Aaby de bal. Heggem rent richting de bal. Heggem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sture geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ege de bal. Heggem is nu in balbezit. Heggem schiet op doel. Daar is Aaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ege zal de hoekschop nemen. Heggem is nu in balbezit. Heggem haalt uit met een fantastische trap. Kvaløy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - kvenildveien27 0:1

11e minuut.
Nystad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sture met een sublieme pass. Daar is Heggem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heggem schiet op doel. Kvaløy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - kvenildveien27 0:2

13e minuut.
Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sture geeft een hoge lob. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes verovert de bal door een tackle van achteren. Hanes speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sture passt de bal met de wreef. Heggem is nu in balbezit. Aaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem onderschept slim de pass. Heggem schiet op doel. Kvaløy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Norland is nu in balbezit. Norland geeft de bal voor. Klungelig pakt Dvergsdal de bal. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Liland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sture rent richting de bal. Sture geeft een lange en hoge pass. Heggem rent richting de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Norland is nu in balbezit. Norland passt de bal met de wreef. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ... Fjelldal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - kvenildveien27 1:2

39e minuut.
Norland passt de bal in één keer door. Tangstad rent richting de bal. Tangstad speelt de bal door. Heggem is nu in balbezit. Heggem schiet op doel. Kvaløy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Guldahl probeert naar een medespeler te passen. Løland rent richting de bal. Dvergsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dvergsdal schiet op doel. Fjelldal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 58%, kvenildveien27 42%.
Nysted United - kvenildveien27 1:2

55e minuut.
Dale kopt de bal weg. Klungelig pakt Norland de bal. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem schiet op doel. Åsebø probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - kvenildveien27 1:3

59e minuut.
Ulset met een sublieme pass. Finsrud is nu in balbezit. Dvergsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap. Fjelldal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Norland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sture is nu in balbezit. Met opzet legt Norland zijn tegenspeler op de grond. Sture raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tangstad met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aaby de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Nystad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ege met een snelle inworp. Sture is nu in balbezit. Sture schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - kvenildveien27 1:4

89e minuut.
Kvaløy met een harde bal richting middenveld. Ulset rent richting de bal. Ulset probeert naar een medespeler te passen. Dvergsdal is nu in balbezit. Dvergsdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - kvenildveien27 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 56%, kvenildveien27 44%.
Nysted United - kvenildveien27 2:4