Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لنامعمف REIAL MADRID
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Eik rent richting de bal. Omland verovert de bal door een tackle van achteren. Omland passt de bal zonder na te denken. Holmefjord rent richting de bal. Holmefjord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Digre rent richting de bal. Vatle onderschept slim de pass. Vatle passt de bal in één keer door. Holmefjord heeft problemen om de bal te vangen. Holmefjord draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Grøndalen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vatle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molvik is nu in balbezit. Molvik geeft de bal voor. Furu bokst de bal weg. Holmefjord is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - REIAL MADRID 0:1

33e minuut.
Omland is nu in balbezit. Soltvedt onderschept slim de pass. Soltvedt schiet op doel. Finsrud probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
لنامعمف - REIAL MADRID 1:1

37e minuut.
Vatle met een sublieme pass. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik passt de bal met de wreef. Holmefjord is nu in balbezit. Holmefjord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - REIAL MADRID 1:2

38e minuut.
Molvik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skevik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لنامعمف 54%, REIAL MADRID 46%.
لنامعمف - REIAL MADRID 1:2

55e minuut.
Omland met een sublieme pass. Holmefjord rent richting de bal. Holmefjord schiet op doel. Mikkelsen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - REIAL MADRID 1:3

66e minuut.
Skevik met een sublieme pass. Kongsvik rent richting de bal. Kongsvik passt de bal met de wreef. Skevik is nu in balbezit. Skevik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Omland onderschept slim de pass. Omland probeert naar een medespeler te passen. Holmefjord rent richting de bal. Skevik rent richting de bal. Skevik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Omland geeft een hoge lob. Holmefjord is nu in balbezit. Mikkelsen begaat een overtreding. Mikkelsen krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klungelig pakt Kongsvik de bal. Kongsvik geeft een hoge lob. Skurdal speelt de bal door. Soltvedt is nu in balbezit. Soltvedt draait met de bal, schiet en ... Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - REIAL MADRID 2:3

84e minuut.
Kvaløy is nu in balbezit. Haugen is nu in balbezit. Haugen met een sublieme pass. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Omland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skram komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لنامعمف 48%, REIAL MADRID 52%.
لنامعمف - REIAL MADRID 2:3