Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowman Run Rar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ommedal rent richting de bal. Torgersen begaat een overtreding. Ommedal raakt geblesseerd tijdens het duel. Ommedal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lidal rent richting de bal. Lidal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ommedal verovert de bal door een tackle van achteren. Ommedal geeft de bal voor. Klungelig pakt Hammer de bal. Stokstad rent richting de bal. Stokstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gausdal passt de bal met de wreef. Ommedal is nu in balbezit. Ommedal geeft een hoge lob. Stokstad heeft problemen om de bal te vangen. Stokstad draait met de bal, schiet en ... Løvås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ommedal is nu in balbezit. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes met een sublieme pass. Stokstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokstad schiet op doel. De bal raakt de paal. Løvås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Evensen probeert naar een medespeler te passen. Gausdal probeert naar een medespeler te passen. Stokstad rent richting de bal. Huseklepp rent richting de bal. Huseklepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ommedal kopt de bal weg. Huseklepp rent richting de bal. Tronstad onderschept slim de pass. Stokstad onderschept slim de pass. Stokstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 58%, Run Rar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
snowman - Run Rar 0:0

54e minuut.
Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Overvik is nu in balbezit. Overvik passt de bal zonder na te denken. Solvang rent richting de bal. Solvang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Solvang passt de bal zonder na te denken. Ommedal rent richting de bal. Torgersen probeert naar een medespeler te passen. Rosnes is nu in balbezit. Rosnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Run Rar 1:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lidal zal de hoekschop nemen. Hammer rent richting de bal. Huus onderschept slim de pass. Huus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
snowman - Run Rar 1:1

62e minuut.
Bråthen rent richting de bal. Solvang verovert de bal door een tackle van achteren. Evensen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evensen krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lidal geeft de bal voor. Tronstad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evensen. Tronstad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Straume rent richting de bal. Straume geeft de bal voor. Åkre rent richting de bal. Rosnes verovert de bal door een tackle van achteren. Rosnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Skotnes probeert naar een medespeler te passen. Evensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen met een sublieme pass. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Torgersen rent richting de bal. Torgersen geeft een hoge lob. Ommedal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torgersen rent richting de bal. Torgersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
snowman - Run Rar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 50%, Run Rar 50%.
snowman - Run Rar 2:1