Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لنامعمف kvenildveien27
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ege met een snelle inworp. Hamsun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsun geeft de bal voor. Heggem rent richting de bal. Heggem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - kvenildveien27 0:1

12e minuut.
Digre is nu in balbezit. Digre geeft de bal voor. Tangstad speelt de bal door. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hamsun rent richting de bal. Hamsun probeert naar een medespeler te passen. Heggem is nu in balbezit. Heggem draait met de bal, schiet en ... Furu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - kvenildveien27 0:2

25e minuut.
Eik passt de bal zonder na te denken. Tønder is nu in balbezit. Skurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem verovert de bal door een tackle van achteren. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kvaale is nu in balbezit. Kvaale passt de bal zonder na te denken. Grøndalen rent richting de bal. Heggem verovert de bal door een tackle van achteren. Heggem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
لنامعمف - kvenildveien27 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لنامعمف 75%, kvenildveien27 25%.
لنامعمف - kvenildveien27 0:3

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Opdal de bal onder controle te krijgen. Inworp. Skurdal met de inworp. Eik rent richting de bal. Eik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hamsun passt de bal met de wreef. Ege rent richting de bal. Ege geeft een lange en hoge pass. Heggem is nu in balbezit. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tønder speelt de bal door. Kolstad rent richting de bal. Kvaale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Haugen met een snel genomen vrije trap. Fjelldal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لنامعمف 38%, kvenildveien27 62%.
لنامعمف - kvenildveien27 0:3