Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trulte FK REIAL MADRID
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Vatle geeft een lange en hoge pass. Holmefjord rent richting de bal. Gravem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmefjord is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molvik neemt de penalty, wat een uithaal! Løvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vegdal rent richting de bal. Vegdal met een sublieme pass. Bjerkås rent richting de bal. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik draait met de bal, schiet en ... Løvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Omland onderschept slim de pass. Solum onderschept slim de pass. Solum probeert naar een medespeler te passen. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trulte FK 51%, REIAL MADRID 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trulte FK - REIAL MADRID 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Røstad de bal. Finsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad begaat een overtreding. Finsrud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Finsrud kan niet meer verder spelen. Skevik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mork met een snelle inworp. Vegdal is nu in balbezit. Vegdal probeert naar een medespeler te passen. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel. Eikås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Amble rent richting de bal. Amble passt de bal met de wreef. Vegdal rent richting de bal. Molvik verovert de bal door een tackle van achteren. Molvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trulte FK - REIAL MADRID 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trulte FK 55%, REIAL MADRID 45%.
Trulte FK - REIAL MADRID 0:1