Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nysted United snowman
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Guldahl rent richting de bal. Torgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgersen passt de bal met de wreef. Rosnes rent richting de bal. Rosnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Overvik geeft een hoge lob. Åsebø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes draait met de bal, schiet en ... Kvaløy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - snowman 0:1

30e minuut.
Ulset onderschept slim de pass. Ulset probeert naar een medespeler te passen. Hammer rent richting de bal. Ulset verovert de bal door een tackle van achteren. Ulset haalt uit met een fantastische trap. Løvås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nysted United - snowman 1:1

32e minuut.
Rosnes speelt de bal door. Torgersen heeft problemen om de bal te vangen. Ulset onderschept slim de pass. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - snowman 2:1

37e minuut.
Guldahl kopt de bal weg. Inworp. Overvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torgersen rent richting de bal. Torgersen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 62%, snowman 38%.
Nysted United - snowman 2:1

47e minuut.
Torgersen rent richting de bal. Torgersen geeft een lange en hoge pass. Nystad probeert de bal aan de voet te houden. Overvik is nu in balbezit. Overvik probeert naar een medespeler te passen. Paal! Kvaløy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Skotnes kopt de bal weg. Guldahl is nu in balbezit. Guldahl speelt de bal door. Daar is Rosnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosnes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Fagerli rent richting de bal. Fagerli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dale met de inworp. Ulset geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Straume bereikt de bal nog maar net als eerste. Straume geeft een hoge lob. Inworp. Dale met de inworp. Ulset geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 58%, snowman 42%.
Nysted United - snowman 2:1