Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brgee the blue stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sveen probeert naar een medespeler te passen. Moldestad is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Liverød ... Strafschop! Liverød krijgt een gele kaart. Moldestad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moldestad neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Opland geeft de bal voor. Daar is Moldestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liverød rent richting de bal. Moldestad onderschept slim de pass. Moldestad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lofthus is nu in balbezit. Sveen onderschept slim de pass. Leistad is nu in balbezit. Sveen onderschept slim de pass. Sveen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Liverød is nu in balbezit. Moldestad is nu in balbezit. Moldestad passt de bal in één keer door. Sveen rent richting de bal. Sveen draait met de bal, schiet en ... Sundseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Røyland met een harde bal richting middenveld. Daar is Vestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Håheim rent richting de bal. Håheim haalt uit met een fantastische trap. Oshaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vestad heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brgee - the blue stars 1:0

25e minuut.
Høydal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horntvedt met de inworp. Håheim kan de bal niet met de borst controleren. Håheim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Røyland verovert de bal door een tackle van achteren. Oma verovert de bal door een tackle van achteren. Oma speelt de bal door. Solstad rent richting de bal. Solstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland geeft een hoge lob. Liverød verovert de bal door een tackle van achteren. Husøy rent richting de bal. Husøy draait met de bal, schiet en ... Sundseth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Håheim onderschept slim de pass. Håheim passt de bal in één keer door. Solstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Solstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brgee 52%, the blue stars 48%.
Brgee - the blue stars 1:0

59e minuut.
Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oma passt de bal met de wreef. Bergli probeert de bal aan de voet te houden. Moldestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldestad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Moldestad onderschept slim de pass. Lofthus rent richting de bal. Sveen verovert de bal door een tackle van achteren. Moldestad is nu in balbezit. Moldestad haalt uit met een fantastische trap. Sundseth bokst de bal weg.

85e minuut.
Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofthus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oma. Lofthus moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lofthus kan niet meer verder spelen. Huse komt het veld opgelopen. Huse met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brgee 50%, the blue stars 50%.
Brgee - the blue stars 1:0