Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3,333 ყყუტჰ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bye met een sublieme pass. Langli bereikt de bal nog maar net als eerste. Langli passt de bal zonder na te denken. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3,333 - ყყუტჰ 1:0

16e minuut.
Daar is Seljeseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langli rent richting de bal. Langli probeert naar een medespeler te passen. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bye met een sublieme pass. Ottersen is nu in balbezit. Ottersen geeft de bal voor. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Evensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seljeseth verovert de bal door een tackle van achteren. Seljeseth probeert naar een medespeler te passen. Remme bereikt de bal nog maar net als eerste. Remme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vestli geeft een lange en hoge pass. Langli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langli met een sublieme pass. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ege is nu in balbezit. Ege schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3,333 - ყყუტჰ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3,333 57%, ყყუტჰ 43%.
3,333 - ყყუტჰ 2:0

48e minuut.
Ege geeft de bal voor. Klungelig pakt Floa de bal. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes schiet op doel. Møller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3,333 - ყყუტჰ 3:0

64e minuut.
Langli rent richting de bal. Brekke verovert de bal door een tackle van achteren. Brekke met een sublieme pass. Remme is nu in balbezit. Remme haalt uit met een fantastische trap. Gravdal bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rosnes draait met de bal, schiet en ... Floa kopt de bal weg. Systad probeert de bal aan de voet te houden. Langli rent richting de bal. Langli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sundsvold verovert de bal door een tackle van achteren. Sundsvold probeert naar een medespeler te passen. Skurdal rent richting de bal. Remme verovert de bal door een tackle van achteren. Remme schiet op doel. Gravdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
3,333 - ყყუტჰ 3:1

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Ottersen de bal onder controle te krijgen. Langli rent richting de bal. Brekke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brekke krijgt een gele kaart. Langli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Langli kan niet meer verder spelen. Jonassen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hov geeft een hoge lob. Tessem is nu in balbezit. Ege begaat een overtreding. Ege krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Toftenplads de bal onder controle te krijgen. Sundsvold is nu in balbezit. Sundsvold passt de bal in één keer door. Remme is nu in balbezit. Remme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Seljeseth speelt de bal door. Remme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurdal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skurdal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3,333 43%, ყყუტჰ 57%.
3,333 - ყყუტჰ 3:1