Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dareksje Brgee
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Gravdal met een sublieme pass. Overvik is nu in balbezit. Røyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Overvik verovert de bal door een tackle van achteren. Overvik haalt uit met een fantastische trap. Sundseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dareksje - Brgee 1:0

26e minuut.
Leistad probeert naar een medespeler te passen. Holtan rent richting de bal. Eidsvik begaat een overtreding. Eidsvik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Eidsvik met een snelle inworp. Leistad is nu in balbezit. Leistad speelt de bal door. Daar is Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dareksje - Brgee 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dareksje 46%, Brgee 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dareksje - Brgee 1:1

51e minuut.
Daar is Dvergsdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvergsdal. Ho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ho kan niet meer verder spelen. Solstad komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lofthus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofthus passt de bal met de wreef. Solstad is nu in balbezit. Stavem rent richting de bal. Stavem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dareksje - Brgee 1:2

79e minuut.
Gjestad probeert naar een medespeler te passen. Torstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem verovert de bal door een tackle van achteren. Solstad rent richting de bal. Solstad schiet op doel. Solum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dareksje 57%, Brgee 43%.
Dareksje - Brgee 1:2