Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ijghgbyu ayman
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Garnes rent richting de bal. Garnes met een sublieme pass. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kleiveland probeert naar een medespeler te passen. Hamsun is nu in balbezit. Bøen begaat een overtreding. Bøen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Torjussen rent richting de bal. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy passt de bal in één keer door. Hamsun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli onderschept slim de pass. Vestli met een sublieme pass. Forsberg rent richting de bal. Forsberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson speelt de bal door. Forsberg rent richting de bal. Forsberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ijghgbyu - ayman 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijghgbyu 42%, ayman 58%.
ijghgbyu - ayman 0:1

47e minuut.
Forsberg onderschept slim de pass. Vestli rent richting de bal. Klungelig pakt Forsberg de bal. Vestli is nu in balbezit. Vestli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Langseth trapt de bal weg van het doel. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderhaug speelt de bal door. Hamsun rent richting de bal. Hamsun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøen verovert de bal door een tackle van achteren. Bøen speelt de bal door. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kleiveland speelt de bal door. Flatås geeft de bal voor. Jonsson kopt de bal weg. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijghgbyu 37%, ayman 63%.
ijghgbyu - ayman 0:1