Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smiberget Giants Odda United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ausland rent richting de bal. Ausland geeft de bal voor. Skarstein kopt de bal weg. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stavrum is nu in balbezit. Stavrum geeft een hoge lob. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ausland de bal onder controle te krijgen. Ofstad bokst de bal weg.

10e minuut.
Hovland is nu in balbezit. Skurdal rent richting de bal. Kolstad begaat een overtreding. Kolstad krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Skarstein verovert de bal door een tackle van achteren. Skarstein speelt de bal door. Ramsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes onderschept slim de pass. Vindenes draait met de bal, schiet en ... Sæternes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smiberget Giants - Odda United 0:1

23e minuut.
Hoftun passt de bal zonder na te denken. Skau rent richting de bal. Skau geeft een lange en hoge pass. Hovland is nu in balbezit. Hovland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Skau is nu in balbezit. Skau geeft een hoge lob. Skammelsrud kopt de bal weg. Hovland rent richting de bal. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smiberget Giants - Odda United 1:1

27e minuut.
Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken geeft een hoge lob. Skurdal kopt de bal weg. Hovland is nu in balbezit. Hovland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Skammelsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun rent richting de bal. Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiberget Giants 42%, Odda United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smiberget Giants - Odda United 1:1

69e minuut.
Østvang passt de bal met de wreef. Skurdal is nu in balbezit. Skurdal speelt de bal door. Hovland rent richting de bal. Hovland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Flatebø is nu in balbezit. Hoftun onderschept slim de pass. Hoftun passt de bal in één keer door. Dokken rent richting de bal. Dokken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kvalnes met een sublieme pass. Fagervold rent richting de bal. Stiansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stiansen krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Østvang geeft de bal voor. Skurdal speelt de bal door. Kolstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiberget Giants 39%, Odda United 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smiberget Giants - Odda United 1:1