Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odegaard Football Club Team Merkelig
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Hofstad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergquist. Hofstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hofstad met een snel genomen vrije trap. Flaa is nu in balbezit. Flaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Team Merkelig 0:1

22e minuut.
Thorstensen met een sublieme pass. Dørum rent richting de bal. Dørum speelt de bal door. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Team Merkelig 0:2

45e minuut.
Bjørneboe met de inworp. Fossnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossnes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eggen de bal. Eggen haalt uit met een fantastische trap. Holtan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flaa rent richting de bal. Flaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Team Merkelig 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 53%, Team Merkelig 47%.
Odegaard Football Club - Team Merkelig 0:3

59e minuut.
Hofstad is nu in balbezit. Eggen met een sublieme pass. Flaa is nu in balbezit. Flaa draait met de bal, schiet en ... Holtan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berntsen heeft problemen om de bal te vangen. Holtan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Eggen is nu in balbezit. Eggen passt de bal met de wreef. Flaa rent richting de bal. Flaa haalt uit met een fantastische trap. Holtan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Team Merkelig 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 70%, Team Merkelig 30%.
Odegaard Football Club - Team Merkelig 0:4