Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Merkelig Smiberget Giants
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Midtskogen rent richting de bal. Hofstad onderschept slim de pass. Hofstad geeft een lange en hoge pass. Flaa is nu in balbezit. Flaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sæternes trapt de bal weg. Skau kopt de bal weg. Dokken met een sublieme pass. Hovland rent richting de bal. Hovland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dørum rent richting de bal. Østvang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dørum raakt geblesseerd tijdens het duel. Dørum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Midtskogen de bal. Eggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Merkelig - Smiberget Giants 1:0

27e minuut.
Skurdal speelt de bal door. Hovland controleert de bal met de borst. Hofstad is nu in balbezit. Dokken verovert de bal door een tackle van achteren. Dokken draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Daar is Østvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang is nu in balbezit. Flaa onderschept slim de pass. Flaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Mongstad passt de bal zonder na te denken. Skurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurdal passt de bal zonder na te denken. Hovland rent richting de bal. Hovland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Midtskogen onderschept slim de pass. Midtskogen geeft een lange en hoge pass. Dokken heeft problemen om de bal te vangen. Dokken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Flatebø heeft problemen om de bal te vangen. Hofstad is nu in balbezit. Hofstad geeft de bal voor. Flaa rent richting de bal. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Merkelig 53%, Smiberget Giants 47%.
Team Merkelig - Smiberget Giants 1:0

59e minuut.
Eggen met een sublieme pass. Flaa is nu in balbezit. Skau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skau krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Flaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Eggen komt bij de bal en schiet. Flatebø probeert de bal aan de voet te houden. Skau bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa is nu in balbezit. Flaa draait met de bal, schiet en ... Sæternes bokst de bal weg.

61e minuut.
Dyngeland geeft een lange en hoge pass. Skurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurdal met een sublieme pass. Hovland is nu in balbezit. Hovland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fossnes met de inworp. Eggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggen geeft een lange en hoge pass. Dørum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dørum geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Merkelig 46%, Smiberget Giants 54%.
Team Merkelig - Smiberget Giants 1:0