Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smiberget Giants Team Merkelig
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Daar is Fagervold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorstensen is nu in balbezit. Fagervold begaat een overtreding. Fagervold krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Thorstensen met een sublieme pass. Flaa rent richting de bal. Stavrum is nu in balbezit. Flaa verovert de bal door een tackle van achteren. Flaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Skau rent richting de bal. Eggen rent richting de bal. Eggen probeert naar een medespeler te passen. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Kjelsrud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eggen rent richting de bal. Eggen draait met de bal, schiet en ... Sæternes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smiberget Giants - Team Merkelig 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiberget Giants 60%, Team Merkelig 40%.
Smiberget Giants - Team Merkelig 0:1

48e minuut.
Dyngeland geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjelsrud met een snelle inworp. Flatebø rent richting de bal. Flatebø geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Flatebø geeft een hoge lob. Kjelsrud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyngeland. Dyngeland krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Skau bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatebø onderschept slim de pass. Flatebø speelt de bal door. Flaa rent richting de bal. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hovland rent richting de bal. Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken passt de bal zonder na te denken. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dokken met een sublieme pass. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiby is nu in balbezit. Hovland verovert de bal door een tackle van achteren. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smiberget Giants - Team Merkelig 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiberget Giants 50%, Team Merkelig 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smiberget Giants - Team Merkelig 1:1