Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odegaard Football Club Odda United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås probeert naar een medespeler te passen. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes draait met de bal, schiet en ... Holtan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Odda United 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Gudbrandsen de bal. Haukås rent richting de bal. Kvaløy bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås onderschept slim de pass. Haukås schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sæternes passt de bal in één keer door. Haraldstad rent richting de bal. Ausland rent richting de bal. Haraldstad verovert de bal door een tackle van achteren. Haraldstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Myhre geeft de bal voor. Haraldstad is nu in balbezit. Bergquist is nu in balbezit. Flatebø verovert de bal door een tackle van achteren. Flatebø met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odegaard Football Club - Odda United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 65%, Odda United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odegaard Football Club - Odda United 1:1

52e minuut.
Kolstad met de inworp. Kvalnes rent richting de bal. Kvalnes passt de bal in één keer door. Haukås is nu in balbezit. Haukås draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Haukås passt de bal zonder na te denken. Tidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidemann geeft een hoge lob. Haraldstad probeert de bal aan de voet te houden. Haraldstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ofstad trapt de bal weg. Skarstein kopt de bal weg. Vindenes rent richting de bal. Vindenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Holtan trapt de bal weg van het doel. Myhre kopt de bal weg. Haukås rent richting de bal. Haukås haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås passt de bal met de wreef. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tidemann de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 58%, Odda United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odegaard Football Club - Odda United 1:1