Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odda United Odegaard Football Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Skarstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarstein passt de bal zonder na te denken. Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - Odegaard Football Club 1:0

10e minuut.
Kvaløy bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås verovert de bal door een tackle van achteren. Haukås passt de bal zonder na te denken. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Haukås is nu in balbezit. Kvaløy onderschept slim de pass. Kvaløy geeft een lange en hoge pass. Haraldstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Amble geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Skarstein de bal onder controle te krijgen. Haraldstad rent richting de bal. Haraldstad haalt uit met een fantastische trap. Bremseth bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 45%, Odegaard Football Club 55%.
Odda United - Odegaard Football Club 1:0

48e minuut.
Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes passt de bal met de wreef. Berntsen is nu in balbezit. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kaupang rent richting de bal. Kolstad onderschept slim de pass. Kolstad probeert naar een medespeler te passen. Bergquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergquist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odda United - Odegaard Football Club 1:1

67e minuut.
Myhre geeft de bal voor. Inworp. Kolstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skammelsrud is nu in balbezit. Skammelsrud geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 61%, Odegaard Football Club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odda United - Odegaard Football Club 1:1