Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vallecas Fc ayman
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Bakke is nu in balbezit. Bakke geeft de bal voor. Bakke rent richting de bal. Kittelsen is nu in balbezit. Kittelsen schiet op doel. Tysnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tengesdal rent richting de bal. Vestli rent richting de bal. Tengesdal begaat een overtreding. Tengesdal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Valvik rent richting de bal. Valvik geeft de bal voor. Inworp. Hangeland met een snelle inworp. Bakke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallecas Fc - ayman 1:0

24e minuut.
Forsberg met een sublieme pass. Vestli heeft problemen om de bal te vangen. Kittelsen onderschept slim de pass. Kittelsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Heyerdahl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Håheim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakke. Bakke krijgt een gele kaart. Håheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Håheim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Danielsen verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vedøy passt de bal in één keer door. Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke speelt de bal door. Kittelsen rent richting de bal. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap. Tysnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallecas Fc 39%, ayman 61%.
Vallecas Fc - ayman 1:0

60e minuut.
Mehlum geeft een hoge lob. Hangeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderhaug begaat een overtreding. Valderhaug krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bøen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakke met een snelle inworp. Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke draait met de bal, schiet en ... Tysnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bøen kopt de bal weg. Daar is Tengesdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tengesdal passt de bal in één keer door. Bakke is nu in balbezit. Bakke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bøen geeft een hoge lob. Valvik rent richting de bal. Valvik geeft de bal voor. Klungelig pakt Forsberg de bal. Forsberg schiet op doel. Strand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vallecas Fc - ayman 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallecas Fc 33%, ayman 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vallecas Fc - ayman 1:1