Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ijghgbyu nikko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Stormoen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bråthen met de inworp. Ravndal rent richting de bal. Ravndal draait met de bal, schiet en ... Hellem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hopen is nu in balbezit. Hopen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ijghgbyu - nikko 0:1

11e minuut.
Amundsen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nerland met een snelle inworp. Ravndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravndal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås verovert de bal door een tackle van achteren. Amundsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amundsen krijgt een gele kaart. Bjerkås wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bjerkås kan niet meer verder spelen. Strand komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Hellem trapt de bal weg van het doel. Fagerås kopt de bal weg. Klungelig pakt Langseth de bal. Hopen is nu in balbezit. Hopen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Flatås is nu in balbezit. Flatås geeft een hoge lob. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsun onderschept slim de pass. Hamsun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijghgbyu 63%, nikko 37%.
ijghgbyu - nikko 0:1

71e minuut.
Strand passt de bal zonder na te denken. Nerland is nu in balbezit. Nerland passt de bal met de wreef. Ravndal rent richting de bal. Ravndal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ravndal rent richting de bal. Stormoen onderschept slim de pass. Stormoen geeft een hoge lob. Flatås is nu in balbezit. Flatås draait met de bal, schiet en ... Flatland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kleiveland heeft problemen om de bal te vangen. Nerland onderschept slim de pass. Nerland probeert naar een medespeler te passen. Hopen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijghgbyu 47%, nikko 53%.
ijghgbyu - nikko 0:1