Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nikko Smiberget Giants
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravndal onderschept slim de pass. Ravndal met een sublieme pass. Hopen is nu in balbezit. Hopen haalt uit met een fantastische trap. Sæternes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nerland geeft een hoge lob. Stavrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopen onderschept slim de pass. Hopen schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Hovland draait met de bal, schiet en ... Melvold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fagervold geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sæverud de bal. Flatland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hovland is nu in balbezit. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nikko - Smiberget Giants 0:1

21e minuut.
Daar is Østvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nerland rent richting de bal. Nerland passt de bal met de wreef. Hopen rent richting de bal. Hopen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nikko - Smiberget Giants 1:1

34e minuut.
Dokken heeft problemen om de bal te vangen. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Hovland rent richting de bal. Hovland haalt uit met een fantastische trap. Flatland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flatland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Strand geeft een hoge lob. Hopen rent richting de bal. Hoftun verovert de bal door een tackle van achteren. Ravndal verovert de bal door een tackle van achteren. Ravndal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikko 53%, Smiberget Giants 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nikko - Smiberget Giants 1:1

52e minuut.
Hovland rent richting de bal. Fagerås verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dokken. Dokken krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Strand is nu in balbezit. Dokken is nu in balbezit. Strand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dokken wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dokken kan niet meer verder spelen. Erlandsen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Erlandsen onderschept slim de pass. Erlandsen met een sublieme pass. Hovland is nu in balbezit. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nikko - Smiberget Giants 1:2

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skurdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erlandsen is nu in balbezit. Erlandsen geeft een lange en hoge pass. Melvold verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Lidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagervold rent richting de bal. Fagervold probeert naar een medespeler te passen. Hovland rent richting de bal. Hovland draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nikko - Smiberget Giants 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikko 63%, Smiberget Giants 37%.
nikko - Smiberget Giants 1:3