Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odda United Vallecas Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Flatebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstad verovert de bal door een tackle van achteren. Kolstad passt de bal in één keer door. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - Vallecas Fc 0:1

16e minuut.
Flatebø rent richting de bal. Bakke onderschept slim de pass. Kittelsen rent richting de bal. Bakke rent richting de bal. Bakke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skarstein passt de bal in één keer door. Kolstad probeert naar een medespeler te passen. Bakke met een sublieme pass. Kittelsen heeft problemen om de bal te vangen. Kittelsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - Vallecas Fc 0:2

44e minuut.
Bakke verovert de bal door een tackle van achteren. Bakke met een sublieme pass. Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke draait met de bal, schiet en ... Bremseth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - Vallecas Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 64%, Vallecas Fc 36%.
Odda United - Vallecas Fc 0:3

49e minuut.
Ausland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakke rent richting de bal. Bakke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bakke rent richting de bal. Flatebø rent richting de bal. Flatebø probeert naar een medespeler te passen. Kittelsen is nu in balbezit. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vedøy passt de bal zonder na te denken. Eik is nu in balbezit. Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - Vallecas Fc 1:3

74e minuut.
Synnes verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarstein met de inworp. Haukås rent richting de bal. Haukås geeft de bal voor. Strand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Stiansen is nu in balbezit. Bakke verovert de bal door een tackle van achteren. Bakke met een sublieme pass. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen draait met de bal, schiet en ... Ofstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 54%, Vallecas Fc 46%.
Odda United - Vallecas Fc 1:3