Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ayman Team Merkelig
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hofstad onderschept slim de pass. Hofstad geeft een hoge lob. Mehlum heeft problemen om de bal te vangen. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa draait met de bal, schiet en ... Tysnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Eggen kopt de bal weg. Valderhaug geeft de bal voor. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli is nu in balbezit. Vestli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fossnes is nu in balbezit. Fossnes passt de bal in één keer door. Mehlum is nu in balbezit. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hofstad is nu in balbezit. Vestli onderschept slim de pass. Vestli passt de bal met de wreef. Forsberg rent richting de bal. Forsberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman 47%, Team Merkelig 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ayman - Team Merkelig 0:0

56e minuut.
Daar is Flatebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valvik onderschept slim de pass. Valvik met een sublieme pass. Forsberg is nu in balbezit. Forsberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Valvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dørum onderschept slim de pass. Dørum passt de bal met de wreef. Flaa rent richting de bal. Flaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Team Merkelig 0:1

68e minuut.
Flatebø met een sublieme pass. Eggen rent richting de bal. Eggen passt de bal in één keer door. Flaa rent richting de bal. Flaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Vestli probeert naar een medespeler te passen. Håheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstad is nu in balbezit. Håheim onderschept slim de pass. Håheim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Valvik is nu in balbezit. Valvik geeft de bal voor. Bjørneboe is nu in balbezit. Heyerdahl verovert de bal door een tackle van achteren. Heyerdahl geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Forsberg is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bjørneboe met een sublieme pass. Eggen is nu in balbezit. Eggen geeft de bal voor. Flaa rent richting de bal. Flaa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Team Merkelig 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman 52%, Team Merkelig 48%.
ayman - Team Merkelig 0:2