Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odegaard Football Club ijghgbyu
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.3
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaløy onderschept slim de pass. Kvaløy passt de bal zonder na te denken. Haraldstad is nu in balbezit. Haraldstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen passt de bal met de wreef. Hamsun rent richting de bal. Hamsun draait met de bal, schiet en ... Tidemann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 40%, ijghgbyu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odegaard Football Club - ijghgbyu 0:0

55e minuut.
Ramsøy is nu in balbezit. Ramsøy met een sublieme pass. Hamsun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berntsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - ijghgbyu 0:1

75e minuut.
Daar is Haraldstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen maakt een afschuwelijke overtreding. Bergquist is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergquist wilt de vrije trap nemen. Hellem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odegaard Football Club - ijghgbyu 1:1

83e minuut.
Bergquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen verovert de bal door een tackle van achteren. Gudbrandsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gudbrandsen krijgt een gele kaart. Amundsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amundsen kan niet meer verder spelen. Granli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 58%, ijghgbyu 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odegaard Football Club - ijghgbyu 1:1