Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smiberget Giants Vallecas Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Skau is nu in balbezit. Skau geeft een hoge lob. Daar is Danielsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovland rent richting de bal. Hovland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Synnes rent richting de bal. Skurdal onderschept slim de pass. Skurdal probeert naar een medespeler te passen. Hovland rent richting de bal. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smiberget Giants - Vallecas Fc 1:0

23e minuut.
Fagervold bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagervold geeft de bal voor. Hovland is nu in balbezit. Hovland draait met de bal, schiet en ... Strand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smiberget Giants - Vallecas Fc 2:0

26e minuut.
Skurdal met de inworp. Dokken rent richting de bal. Bakke verovert de bal door een tackle van achteren. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hovland rent richting de bal. Hovland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skau heeft problemen om de bal te vangen. Kolstad rent richting de bal. Kolstad passt de bal met de wreef. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hangeland bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skau. Hangeland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolstad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stavrum probeert de bal met de borst te controleren. Sæternes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken is nu in balbezit. Kolstad onderschept slim de pass. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smiberget Giants - Vallecas Fc 3:0

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bakke zal de hoekschop nemen. Daar is Kolstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen draait met de bal, schiet en ... Sæternes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smiberget Giants - Vallecas Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiberget Giants 56%, Vallecas Fc 44%.
Smiberget Giants - Vallecas Fc 3:1

52e minuut.
Hangeland rent richting de bal. Bakke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skau. Skau krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aasen kopt de bal weg. Klungelig pakt Tengesdal de bal. Tengesdal speelt de bal door. Kittelsen is nu in balbezit. Kittelsen schiet op doel. Sæternes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Skau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakke rent richting de bal. Bakke passt de bal zonder na te denken. Kittelsen rent richting de bal. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiberget Giants 53%, Vallecas Fc 47%.
Smiberget Giants - Vallecas Fc 3:1