Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odda United nikko
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Bråthen speelt de bal door. Ravndal rent richting de bal. Flatebø is nu in balbezit. Ravndal verovert de bal door een tackle van achteren. Ravndal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Flatland trapt de bal weg van het doel. Kvalnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalnes passt de bal zonder na te denken. Skammelsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Skammelsrud geeft een lange en hoge pass. Flatland bokst de bal weg. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - nikko 1:0

25e minuut.
Sæverud trapt de bal weg van het doel. Flatebø kopt de bal weg. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås haalt uit met een fantastische trap. Flatland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - nikko 2:0

40e minuut.
Nerland met een sublieme pass. Bråthen rent richting de bal. Bråthen passt de bal met de wreef. Hopen rent richting de bal. Hopen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - nikko 2:1

43e minuut.
Aurdal speelt de bal door. Ravndal is nu in balbezit. Ravndal passt de bal in één keer door. Hopen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odda United - nikko 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 56%, nikko 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odda United - nikko 2:2

48e minuut.
Lidal onderschept slim de pass. Flatebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidal verovert de bal door een tackle van achteren. Lidal geeft een hoge lob. Hopen heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hopen is nu in balbezit. Hopen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bremseth rent richting de bal. Bremseth geeft een hoge lob. Skammelsrud kopt de bal weg. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - nikko 3:2

54e minuut.
Nerland probeert naar een medespeler te passen. Aurdal is nu in balbezit. Kolstad begaat een overtreding. Kolstad krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Aurdal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strand komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Flatland met een harde bal richting middenveld. Hopen kopt de bal weg. Ravndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravndal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Melvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes rent richting de bal. Nerland rent richting de bal. Haukås verovert de bal door een tackle van achteren. Haukås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Halstensen rent richting de bal. Halstensen passt de bal met de wreef. Flatebø speelt de bal door. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 51%, nikko 49%.
Odda United - nikko 3:2