Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ayman Smiberget Giants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Dokken rent richting de bal. Dokken haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hovland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Smiberget Giants 0:1

23e minuut.
Valderhaug met de inworp. Valvik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skurdal. Skurdal krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dyngeland speelt de bal door. Skau bereikt de bal nog maar net als eerste. Skau passt de bal met de wreef. Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Smiberget Giants 0:2

33e minuut.
Håheim verovert de bal door een tackle van achteren. Håheim met een sublieme pass. Hovland is nu in balbezit. Hovland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Smiberget Giants 0:3

43e minuut.
Heyerdahl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vestli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vestli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman 46%, Smiberget Giants 54%.
ayman - Smiberget Giants 0:3

47e minuut.
Daar is Østvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skau is nu in balbezit. Vestli verovert de bal door een tackle van achteren. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsberg haalt uit met een fantastische trap. Sæternes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bøen geeft de bal voor. Inworp. Fagervold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken draait met de bal, schiet en ... Tysnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Smiberget Giants 0:4

80e minuut.
Valderhaug met een sublieme pass. Jonsson rent richting de bal. Jonsson geeft een hoge lob. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hoftun passt de bal met de wreef. Hovland rent richting de bal. Håheim rent richting de bal. Hovland verovert de bal door een tackle van achteren. Hovland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman 53%, Smiberget Giants 47%.
ayman - Smiberget Giants 0:4