Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odegaard Football Club Vallecas Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takvam met een snelle inworp. Sæternes speelt de bal door. Haraldstad is nu in balbezit. Haraldstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Vallecas Fc 1:0

7e minuut.
Takvam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke onderschept slim de pass. Bakke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kittelsen de bal. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Synnes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gregersen komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhre is nu in balbezit. Met opzet legt Bakke zijn tegenspeler op de grond. Bakke krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bakke met de inworp. Bergquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Tengesdal maakt een afschuwelijke overtreding. Bergquist moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bergquist kan niet meer verder spelen. Tengesdal speelt de bal door. Lindhjem komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Gregersen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rønning de bal. Tengesdal begaat een overtreding. Tengesdal krijgt een gele kaart. Rønning raakt geblesseerd tijdens het duel. Rønning wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Eik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kittelsen de bal. Gudbrandsen rent richting de bal. Kittelsen onderschept slim de pass. Kittelsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odegaard Football Club - Vallecas Fc 1:1

37e minuut.
Rønning is nu in balbezit. Rønning geeft een lange en hoge pass. Eik heeft problemen om de bal te vangen. Haraldstad is nu in balbezit. Haraldstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 44%, Vallecas Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odegaard Football Club - Vallecas Fc 1:1

50e minuut.
Kvaløy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke verovert de bal door een tackle van achteren. Bakke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kittelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rønning zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sæternes de bal. Haraldstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldstad schiet op doel. Strand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Vallecas Fc 2:1

59e minuut.
Kvaløy is nu in balbezit. Bakke verovert de bal door een tackle van achteren. Bakke passt de bal met de wreef. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rønning geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eik de bal. Lindhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhjem schiet op doel. Strand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Odegaard Football Club - Vallecas Fc 3:1

79e minuut.
Kittelsen speelt de bal door. Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke passt de bal in één keer door. Bakke is nu in balbezit. Bakke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tengesdal is nu in balbezit. Lindhjem verovert de bal door een tackle van achteren. Lindhjem speelt de bal door. Haraldstad is nu in balbezit. Haraldstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odegaard Football Club 55%, Vallecas Fc 45%.
Odegaard Football Club - Vallecas Fc 3:1