Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vallecas Fc Odegaard Football Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Tengesdal is nu in balbezit. Tengesdal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nevland de bal onder controle te krijgen. Kittelsen rent richting de bal. Kittelsen draait met de bal, schiet en ... Holtan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallecas Fc - Odegaard Football Club 1:0

29e minuut.
Tengesdal kopt de bal weg. Myhre rent richting de bal. Bakke met een sublieme pass. Kittelsen is nu in balbezit. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallecas Fc - Odegaard Football Club 2:0

30e minuut.
Berntsen is nu in balbezit. Berntsen geeft een hoge lob. Daar is Bakke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rønning speelt de bal door. Nevland rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallecas Fc 57%, Odegaard Football Club 43%.
Vallecas Fc - Odegaard Football Club 2:0

54e minuut.
Bakke rent richting de bal. Gudbrandsen verovert de bal door een tackle van achteren. Gudbrandsen geeft een lange en hoge pass. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vedøy kopt de bal weg. Bakke rent richting de bal. Bakke passt de bal in één keer door. Kittelsen is nu in balbezit. Kittelsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallecas Fc - Odegaard Football Club 3:0

71e minuut.
Gudbrandsen passt de bal in één keer door. Hangeland rent richting de bal. Hangeland geeft een lange en hoge pass. Kittelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittelsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallecas Fc 39%, Odegaard Football Club 61%.
Vallecas Fc - Odegaard Football Club 3:0