Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ijghgbyu Smiberget Giants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Kleiveland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokken onderschept slim de pass. Dokken speelt de bal door. Hovland is nu in balbezit. Hovland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen verovert de bal door een tackle van achteren. Hovland verovert de bal door een tackle van achteren. Hovland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ijghgbyu - Smiberget Giants 0:1

15e minuut.
Hoftun is nu in balbezit. Garnes verovert de bal door een tackle van achteren. Garnes speelt de bal door. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stormoen is nu in balbezit. Dokken onderschept slim de pass. Dokken passt de bal in één keer door. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland haalt uit met een fantastische trap. Hellem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ijghgbyu - Smiberget Giants 0:2

28e minuut.
Hovland rent richting de bal. Hellem met een sublieme pass. Dyngeland kopt de bal weg. Dokken is nu in balbezit. Dokken geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Østvang geeft de bal voor. Inworp. Hågensen met de inworp. Hamsun rent richting de bal. Hamsun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijghgbyu 56%, Smiberget Giants 44%.
ijghgbyu - Smiberget Giants 0:2

55e minuut.
Dokken met een sublieme pass. Hovland rent richting de bal. Astrup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hovland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dokken legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ijghgbyu - Smiberget Giants 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijghgbyu 43%, Smiberget Giants 57%.
ijghgbyu - Smiberget Giants 0:3