Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ayman Odda United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Valvik speelt de bal door. Flatebø probeert naar een medespeler te passen. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes draait met de bal, schiet en ... Mehlum probeert de bal aan de voet te houden. Tysnes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ayman - Odda United 0:1

33e minuut.
Skovly passt de bal met de wreef. Vindenes rent richting de bal. Valderhaug begaat een overtreding. Valderhaug krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman 51%, Odda United 49%.
ayman - Odda United 0:1

54e minuut.
Mehlum geeft de bal voor. Stiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jonsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Vestli onderschept slim de pass. Vestli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ausland de bal. Forsberg is nu in balbezit. Forsberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ayman - Odda United 1:1

60e minuut.
Ausland geeft een lange en hoge pass. Skarstein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderhaug. Valderhaug krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Flatebø verovert de bal door een tackle van achteren. Flatebø passt de bal met de wreef. Vindenes rent richting de bal. Skovly is nu in balbezit. Skovly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vestli is nu in balbezit. Flatebø tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vestli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Håheim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forsberg rent richting de bal. Forsberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Åkre geeft een hoge lob. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatebø begaat een overtreding. Flatebø krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman 54%, Odda United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ayman - Odda United 1:1