Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odda United ayman
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ausland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haraldstad met een snelle inworp. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Valvik passt de bal zonder na te denken. Solli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli verovert de bal door een tackle van achteren. Forsberg rent richting de bal. Forsberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odda United - ayman 0:1

23e minuut.
Vestli onderschept slim de pass. Vestli draait met de bal, schiet en ... Daar is Bremseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forsberg rent richting de bal. Forsberg schiet op doel. Ofstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Haukås verovert de bal door een tackle van achteren. Valvik onderschept slim de pass. Valvik probeert naar een medespeler te passen. Forsberg rent richting de bal. Forsberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Ausland trapt de bal weg. Håheim kopt de bal weg. Forsberg is nu in balbezit. Forsberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 62%, ayman 38%.
Odda United - ayman 0:1

64e minuut.
Skammelsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Håheim verovert de bal door een tackle van achteren. Håheim speelt de bal door. Haukås rent richting de bal. Haukås schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tysnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kolstad geeft de bal voor. Haukås bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukås passt de bal zonder na te denken. Mehlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlum passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odda United 50%, ayman 50%.
Odda United - ayman 0:1