Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briskeby International sagun
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Årvik rent richting de bal. Frafjord onderschept slim de pass. Frafjord met een sublieme pass. Ophus rent richting de bal. Ophus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nistad is nu in balbezit. Osland onderschept slim de pass. Osland passt de bal in één keer door. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briskeby International - sagun 0:1

9e minuut.
Oshaug probeert de bal aan de voet te houden. Tveita rent richting de bal. Tveita passt de bal in één keer door. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Briskeby International - sagun 0:2

32e minuut.
Dalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheim passt de bal met de wreef. Foss is nu in balbezit. Opland onderschept slim de pass. Opland draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Kjølberg passt de bal met de wreef. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug passt de bal met de wreef. Tveita is nu in balbezit. Tveita geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briskeby International 45%, sagun 55%.
Briskeby International - sagun 0:2

60e minuut.
Kjølberg met een sublieme pass. Ophus is nu in balbezit. Hansen begaat een overtreding. Hansen krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Tveita met de inworp. Osland rent richting de bal. Osland passt de bal in één keer door. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ophus probeert de bal aan de voet te houden. Oshaug is nu in balbezit. Ophus verovert de bal door een tackle van achteren. Opland rent richting de bal. Opland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gangstad heeft problemen om de bal te vangen. Bakke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gangstad. Gangstad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briskeby International 46%, sagun 54%.
Briskeby International - sagun 0:2