Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprint-jeløy WILL SMITH DO?
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tollefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang speelt de bal door. Mittet rent richting de bal. Mittet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - WILL SMITH DO? 1:0

5e minuut.
Bohinen rent richting de bal. Bohinen geeft een hoge lob. Hegdal kopt de bal weg. Flatebø rent richting de bal. Flatebø geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aurdal rent richting de bal. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang speelt de bal door. Mittet rent richting de bal. Mittet haalt uit met een fantastische trap. Veiby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bang is nu in balbezit. Bang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mittet de bal. Mittet draait met de bal, schiet en ... Veiby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - WILL SMITH DO? 2:0

15e minuut.
Bang probeert naar een medespeler te passen. Mittet rent richting de bal. Mittet passt de bal in één keer door. Bang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mittet is nu in balbezit. Ursin onderschept slim de pass. Bang onderschept slim de pass. Mittet rent richting de bal. Mittet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fagermo is nu in balbezit. Fagermo passt de bal in één keer door. Daar is Revheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flo rent richting de bal. Flo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Flo rent richting de bal. Flo passt de bal zonder na te denken. Thorsen heeft problemen om de bal te vangen. Njærheim onderschept slim de pass. Njærheim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - WILL SMITH DO? 2:1

27e minuut.
Berntsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Hognestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittet rent richting de bal. Mittet schiet op doel. Veiby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - WILL SMITH DO? 3:1

30e minuut.
Revheim rent richting de bal. Revheim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagermo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint-jeløy 43%, WILL SMITH DO? 57%.
sprint-jeløy - WILL SMITH DO? 3:1

46e minuut.
Rydningen is nu in balbezit. Njærheim is nu in balbezit. Rydningen begaat een overtreding. Rydningen krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rydningen rent richting de bal. Rydningen passt de bal zonder na te denken. Ursin rent richting de bal. Mittet onderschept slim de pass. Mittet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint-jeløy 55%, WILL SMITH DO? 45%.
sprint-jeløy - WILL SMITH DO? 3:1