Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deyvis Sandnes United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen met een sublieme pass. Vinje is nu in balbezit. Vinje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sirnes speelt de bal door. Mellingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen rent richting de bal. Mellingen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ness passt de bal zonder na te denken. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem rent richting de bal. Landsem haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lindhjem de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skarsvåg met een sublieme pass. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deyvis - Sandnes United 1:0

34e minuut.
Stendhal speelt de bal door. Daar is Landsem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deyvis 37%, Sandnes United 63%.
deyvis - Sandnes United 1:0

47e minuut.
Sjøvold is nu in balbezit. Markhus onderschept slim de pass. Westad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Westad krijgt een gele kaart. Markhus roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Markhus kan niet meer verder spelen. Haraldseid komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kvande probeert de bal met de borst te controleren. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvande krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Emberland is nu in balbezit. Flatås onderschept slim de pass. Flatås speelt de bal door. Stendhal rent richting de bal. Stendhal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deyvis - Sandnes United 1:1

73e minuut.
Mellingen passt de bal zonder na te denken. Haraldseid rent richting de bal. Haraldseid geeft een hoge lob. Stendhal rent richting de bal. Stendhal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
deyvis - Sandnes United 1:2

77e minuut.
Sjøvold rent richting de bal. Sjøvold passt de bal met de wreef. Ommundsen is nu in balbezit. Mellingen verovert de bal door een tackle van achteren. Mellingen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deyvis 57%, Sandnes United 43%.
deyvis - Sandnes United 1:2