Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraftige Hunder Abu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Frogner onderschept slim de pass. Frogner passt de bal in één keer door. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland schiet op doel. Skoglund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftige Hunder - Abu 1:0

12e minuut.
Kielland geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodneland met een snelle inworp. Norli bereikt de bal nog maar net als eerste. Norli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Solhaug onderschept slim de pass. Solhaug geeft een lange en hoge pass. Aga is nu in balbezit. Aga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Nordlie trapt de bal weg van het doel. Kielland kopt de bal weg. Aga is nu in balbezit. Aga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Misund bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde rent richting de bal. Misund begaat een overtreding. Misund krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Osland rent richting de bal. Lian is nu in balbezit. Solhaug rent richting de bal. Lian verovert de bal door een tackle van achteren. Lian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftige Hunder - Abu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraftige Hunder 53%, Abu 47%.
Kraftige Hunder - Abu 2:0

55e minuut.
Misund onderschept slim de pass. Kielland heeft problemen om de bal te vangen. Kielland met een sublieme pass. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland draait met de bal, schiet en ... Skoglund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Akselsen heeft problemen om de bal te vangen. Lian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akselsen. Lian raakt geblesseerd tijdens het duel. Frogner wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Norli kopt de bal weg. Aga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga verovert de bal door een tackle van achteren. Aga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Akselsen geeft een lange en hoge pass. Misund is nu in balbezit. Frogner speelt de bal door. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftige Hunder - Abu 3:0

83e minuut.
Akselsen verovert de bal door een tackle van achteren. Akselsen geeft de bal voor. Tronstad probeert de bal aan de voet te houden. Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftige Hunder - Abu 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraftige Hunder 43%, Abu 57%.
Kraftige Hunder - Abu 3:1

Abu