Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NHNY Lillestrøm SK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Stubberud verovert de bal door een tackle van achteren. Nygård rent richting de bal. Nygård geeft een hoge lob. Evanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Evanger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Størkersen speelt de bal door. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sørheim ... Strafschop! Sørheim krijgt een gele kaart. Skotnes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sørland zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NHNY - Lillestrøm SK 0:1

21e minuut.
Nygård controleert de bal met de borst. Sjøgren rent richting de bal. Nygård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nygård krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Stubberud onderschept slim de pass. Stubberud passt de bal zonder na te denken. Kittelsen rent richting de bal. Kittelsen draait met de bal, schiet en ... Nysæter probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oma probeert naar een medespeler te passen. Bakke kopt de bal weg. Helberg probeert de bal aan de voet te houden. Kittelsen rent richting de bal. Kittelsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tangen passt de bal in één keer door. Daar is Sørland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørland met een sublieme pass. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NHNY - Lillestrøm SK 0:2

31e minuut.
Størkersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Størkersen geeft een hoge lob. Stubberud kopt de bal weg. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NHNY - Lillestrøm SK 0:3

34e minuut.
Inworp. Bakke met de inworp. Haraldstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldstad draait met de bal, schiet en ... Amble probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Eilertsen passt de bal in één keer door. Evanger is nu in balbezit. Haraldstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haraldstad krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren onderschept slim de pass. Sjøgren met een sublieme pass. Skotnes rent richting de bal. Skotnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Evanger is nu in balbezit. Evanger passt de bal zonder na te denken. Stubberud rent richting de bal. Haraldstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NHNY - Lillestrøm SK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NHNY 56%, Lillestrøm SK 44%.
NHNY - Lillestrøm SK 1:3

62e minuut.
Tangen is nu in balbezit. Stubberud verovert de bal door een tackle van achteren. Stubberud speelt de bal door. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sørland speelt de bal door. Stubberud is nu in balbezit. Stubberud passt de bal met de wreef. Skotnes is nu in balbezit. Skotnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangen speelt de bal door. Kittelsen heeft problemen om de bal te vangen. Haraldstad is nu in balbezit. Haraldstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NHNY 50%, Lillestrøm SK 50%.
NHNY - Lillestrøm SK 1:3