Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunder Bergen ssss
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Holmvik verovert de bal door een tackle van achteren. Holmvik met een sublieme pass. Otterstad rent richting de bal. Otterstad schiet op doel. Førde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Norderhaug heeft problemen om de bal te vangen. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård probeert naar een medespeler te passen. Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Holmvik geeft een hoge lob. Hartveit rent richting de bal. Otterstad verovert de bal door een tackle van achteren. Otterstad haalt uit met een fantastische trap. Førde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - ssss 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 49%, ssss 51%.
Thunder Bergen - ssss 0:1

46e minuut.
Otterstad heeft problemen om de bal te vangen. Holmvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust maakt een afschuwelijke overtreding. Myklebust krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wiig is nu in balbezit. Fossheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nystrøm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heimdal kopt de bal weg. Storesund bereikt de bal nog maar net als eerste. Storesund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 71%, ssss 29%.
Thunder Bergen - ssss 0:1