Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssss mata 342
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Storesund geeft de bal voor. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm passt de bal zonder na te denken. Otterstad heeft problemen om de bal te vangen. Otterstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gjerdingen met een sublieme pass. Hov heeft problemen om de bal te vangen. Otterstad is nu in balbezit. Otterstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ssss - mata 342 1:0

21e minuut.
Storesund met de inworp. Sortland is nu in balbezit. Sortland geeft de bal voor. Otterstad krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ssss - mata 342 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Storesund de bal. Storesund met een sublieme pass. Nystrøm speelt de bal door. Otterstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Otterstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hoset heeft problemen om de bal te vangen. Norderhaug rent richting de bal. Norderhaug met een sublieme pass. Otterstad rent richting de bal. Otterstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssss 24%, mata 342 76%.
ssss - mata 342 2:0

60e minuut.
Otterstad verovert de bal door een tackle van achteren. Gjerdingen rent richting de bal. Otterstad begaat een overtreding. Otterstad krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Opsal speelt de bal door. Hoset is nu in balbezit. Met opzet legt Nystrøm zijn tegenspeler op de grond. Nystrøm krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nybråten geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wiig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sortland is nu in balbezit. Sortland geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssss 43%, mata 342 57%.
ssss - mata 342 2:0