Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunder Bergen mordiii
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Storli verovert de bal door een tackle van achteren. Storli probeert naar een medespeler te passen. Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust haalt uit met een fantastische trap. Flatland probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - mordiii 1:0

18e minuut.
Storli speelt de bal door. Fossheim rent richting de bal. Fossheim passt de bal zonder na te denken. Gustad is nu in balbezit. Gustad geeft de bal voor. Ramsøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Heimdal onderschept slim de pass. Westlie rent richting de bal. Heimdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland is nu in balbezit. Dyngeland draait met de bal, schiet en ... Førde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 36%, mordiii 64%.
Thunder Bergen - mordiii 1:0

53e minuut.
Lervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtskogen onderschept slim de pass. Midtskogen passt de bal met de wreef. Myklebust rent richting de bal. Myklebust draait met de bal, schiet en ... Ramsøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - mordiii 2:0

64e minuut.
Daar is Ringdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Framnes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ringdal. Ringdal krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Fossheim kopt de bal weg. Klungelig pakt Westlie de bal. Westlie met een sublieme pass. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland haalt uit met een fantastische trap. Førde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Heimdal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sundli met een snelle inworp. Leistad is nu in balbezit. Leistad geeft de bal voor. Førde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 46%, mordiii 54%.
Thunder Bergen - mordiii 2:0