Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skb bachuki123
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Utne rent richting de bal. Gjøsund rent richting de bal. Gjøsund passt de bal in één keer door. Vallestad is nu in balbezit. Vallestad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Sandal met een harde bal richting middenveld. Foss kopt de bal weg. Vallestad rent richting de bal. Vallestad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Foss rent richting de bal. Sandøy onderschept slim de pass. Sandøy speelt de bal door. Kielland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kielland is nu in balbezit. Sandøy is nu in balbezit. Sandøy haalt uit met een fantastische trap. Bjerke kopt de bal weg. Østerhus heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sandøy probeert naar een medespeler te passen. Kielland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielland haalt uit met een fantastische trap. Alvær is nu in balbezit. Alvær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skb - bachuki123 0:1

39e minuut.
Utne met een sublieme pass. Østerhus is nu in balbezit. Flaa begaat een overtreding. Flaa krijgt een gele kaart. Østerhus raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjerke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vallestad bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skb - bachuki123 1:1

41e minuut.
Kielland speelt de bal door. Arnestad heeft problemen om de bal te vangen. Holen is nu in balbezit. Holen schiet op doel. Collett heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skb 46%, bachuki123 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skb - bachuki123 1:1

47e minuut.
Foss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gill speelt de bal door. Vallestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallestad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skb - bachuki123 2:1

49e minuut.
Bjerke met de inworp. Foss rent richting de bal. Foss passt de bal met de wreef. Vallestad rent richting de bal. Vallestad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skb - bachuki123 3:1

60e minuut.
Utne rent richting de bal. Gjøsund is nu in balbezit. Utne maakt een afschuwelijke overtreding. Utne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skb 47%, bachuki123 53%.
Skb - bachuki123 3:1
Skb