Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magasin ssss
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dramstad speelt de bal door. Sjøset bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøset passt de bal in één keer door. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sortland is nu in balbezit. Sortland geeft een hoge lob. Hov kopt de bal weg. Hage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hov geeft de bal voor. Sjøset kopt de bal weg. Indrebø heeft problemen om de bal te vangen. Hustoft rent richting de bal. Hustoft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nystrøm passt de bal in één keer door. Sortland is nu in balbezit. Sortland passt de bal met de wreef. Otterstad rent richting de bal. Otterstad haalt uit met een fantastische trap. Hage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sjøset met een snelle inworp. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug speelt de bal door. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug geeft de bal voor. Horntvedt probeert de bal aan de voet te houden. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjerkås heeft problemen om de bal te vangen. Myklebust bokst de bal weg. Myklebust probeert naar een medespeler te passen. Dyrhaug kopt de bal weg. Indrebø rent richting de bal. Indrebø schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Norderhaug met de inworp. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm passt de bal met de wreef. Sortland rent richting de bal. Sortland schiet op doel. Hage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magasin 62%, ssss 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magasin - ssss 0:0

71e minuut.
Storesund rent richting de bal. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Norderhaug begaat een overtreding. Norderhaug krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magasin 45%, ssss 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magasin - ssss 0:0