Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunder Bergen Skb
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Heimdal kopt de bal weg. Daar is Østerhus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringdal is nu in balbezit. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - Skb 1:0

38e minuut.
Ringdal onderschept slim de pass. Ringdal met een sublieme pass. Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust haalt uit met een fantastische trap. Sandøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - Skb 2:0

45e minuut.
Gjøsund rent richting de bal. Heimdal onderschept slim de pass. Vallestad onderschept slim de pass. Vallestad draait met de bal, schiet en ... Førde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - Skb 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 35%, Skb 65%.
Thunder Bergen - Skb 2:1

55e minuut.
Heimdal kopt de bal weg. Arnestad is nu in balbezit. Arnestad geeft de bal voor. Vallestad is nu in balbezit. Vallestad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Førde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thunder Bergen - Skb 2:2

62e minuut.
Bjerke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerke probeert naar een medespeler te passen. Foss probeert de bal aan de voet te houden. Vallestad is nu in balbezit. Vallestad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Midtskogen is nu in balbezit. Midtskogen geeft een hoge lob. Foss is nu in balbezit. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - Skb 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 51%, Skb 49%.
Thunder Bergen - Skb 3:2
Skb